Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/templates/ringstartpl/lib/framework/helper.layout.php on line 167

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/libraries/cms/application/site.php on line 272

Ore de calarie

Ore de calarieLa Pensiunea Casa Vanatorilor Olanesti ai posibilitatea sa petreci cateva ore in compania cailor de rasa. Daca nu esti initiat inca in arta echitatiei, un instructor calificat te va ajuta sa te deprinzi repede cu scarile si capastrul. In cateva minute te vei lasa purtat in sa pe pajistea de munte, invaluit de senzatii si trairi nebanuite pana acum.

Iti oferim asadar ore de initiere in calarie, calarie de agrement sau plimbari cu caii si poneii pensiunii.

Ore de calarie cu ponei

Copiii iubesc aceste animale, iar poneii de la Casa Vanatorilor - Olanesti sunt dresati si deprinsi cu oamenii. Instructorul de calarie stie sa predea cele mai atractive lectii de calarie pentru copii iar in cateva zile copilul tau va iubi cu siguranta calul mai mult decat calculatorul. La sfarsitul vacantei copiii vor arata parintilor ce au invatat la Casa Vanatorilor printr-o demonstratie incheiata cu diplome de calarie.

La Casa Vanatorilor, in fiecare zi scriem adevarate povesti despre oameni si cai. Vino si descopera aceste animale fermecatoare, urca-te degraba in sa iar in galopul calului lasa in urma grijile si stresul cu care orasul a avut grija sa te "rasfete" fara voia ta.