Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/templates/ringstartpl/lib/framework/helper.layout.php on line 167

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/libraries/cms/application/site.php on line 272

Valentine's Day la Olanesti

De Sf. Valentin vino la Casa Vanatorilor - Olanesti si petrece weekendul intr-o exceptionala atmosfera romantica creata numai pentru voi doi.

Bucurati-va de farmecul oferit de spectaculoasa locatie in care pensiunea Casa Vanatorilor este amplasata, de intimitatea locurilor. Va vom pregati o camera de lux in cea mai frumoasa pensiune din Olanesti si ne vom ocupa de toate detaliile astfel incat cina si celelalte mesa se fie servite fara cusur. Evident, sampania este din partea casei.

Oferta de Sf. Valentin cuprinde 2 nopti de cazare pentru tine si persoana iubita, intr-o camera dubla de lux si toate mesele.

Valentine's Day la Olanesti