Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/templates/ringstartpl/lib/framework/helper.layout.php on line 167

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/libraries/cms/application/site.php on line 272

Organizari conferinte/evenimente

Casa Vanatorilor are experienta organizarii si coordonarii evenimentelor tip "corporate". Am organizat pana astazintalniri de afaceri, seminarii, conferinte de presa, campanii de relatii publice sau aniversari companii atat pentru firme din Judetul Valcea cat si din tara.

Conferinte si simpozioane

Sala de conferinte Casa Vanatorilor-Olanesti este capabila sa gazduiasca evenimente tip corporate cu participarea a pana la 100 persoane este dotata cu aparatura necesara audio sau video pentru ca reusita sa fie garantata.

Pe langa organizarea evenimentului in sala de conferinte si/sau pe terasa acesteia vom coordona pauza de cafea, servirea mesei in restaurantul pensiunii sau cazarea invitatilor.

Cocktailul de la finalul evenimentului poate fi organizat fie pe terasa exterioara, generoasa in dimensiuni, sau in aer liber, garden party, pe pajistea din apropierea pensiunii.