Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/templates/ringstartpl/lib/framework/helper.layout.php on line 167

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/libraries/cms/application/site.php on line 272

Cazare la Olanesti

Pensiunea Casa Vanatorilor se afla in Statiunea Baile Olanesti, considerata una dintre cele mai ozonificate statiuni de la munte.

Asezata pe malul stang al raulul Olanesti, in mijlocul unei poieni generoase de la marginea padurii, pensiunea Casa Vanatorilor a intrat relativ recent in circuitul turistic, fiind inaugurata in anul 2008. Avantajata de accesul privat pensiunea ofera turistilor aflati in cautare de cazare la munte, discretie, confort si conditii de cazare de exceptie, intr-un cadru de munte, discret si autentic.

Odata ce te-ai cazat la Casa Vanatorilor - Olanesti, ne asiguram ca totul va fi ca la carte atat in camera, restaurant sau zona de agrement. Capacitatea de cazare a pensiunii este de 25 locuri in 7 camere duble (5 camere cu pat matrimonial si 2 camere twin) si 3 camere duble+ (peste 30 mp, cu pat matrimonial si canapea extensibila pentru doua locuri) si un apartament. Pensiunea are restaurant propriu, crama, terasa exterioara, capacitatea acestora fiind de pana la 100 locuri.

La noi vei gasi oferte de cazare la Baile Olanesti sau Revelion la Olanesti sunt oferteĀ atent concepute pentru fiecare tip de vacanta pe care ti-ai propus sa o petreci la munte, cu sufletul incarcat de liniste si frumos. Copiii sunt privilegiati. Pensiunea are o mini gradina zoologica cu ponei, cai, pauni, iepurasi, ratuste, porumbei, gaini diverese rase.

RELAXARE SI AGREMENT LA CASA VANATORILOR

Daca de obicei pasii te poarta undeva la munte, nu ai avea cum sa nu te indragostesti de locurile si activitatile pe care ti le propunem si sa nu iti doresti a le revedea sau retrai cat mai curand.

  • Partide de vanatoare
  • Ore de calarie pentru copii sau parinti
  • Foc de tabara cu berbecut la protap
  • Excursii montane cu ghid turistic
  • Plimbari cu bicicleta
  • Tenis de masa
  • Paint Ball