Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/templates/ringstartpl/lib/framework/helper.layout.php on line 167

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/casavanatorilor/casavanatorilor.ro/libraries/cms/application/site.php on line 272

Sala de conferinte

Pensiunea Casa Vanatorilor - Olanesti, Valcea dispune de o sala de conferinte cu o capacitate totala de 40 locuri. Sala de conferinte este, prin dotarile moderne de care dispune, gata sa gazduiasca cu succes intalnirea de afaceri pe care sunteti in masura sa o organizati la Casa Vanatorilor.

In sala de conferinte am gazduit pana acum simpozioane, congrese, sedinte tip corporate, banchete sau evenimente private.

Intelegem ca reusita evenimentului dumneavoastra depinde in mare masura si de experienta noastra. In acest sens, ca si gazda a diferitelor evenimente business sau particulare, ne bucuram de cele mai bune referinte.
Gandim orice eveniment nou ca o provocare si suntem pregatiti sa facem fata cu succes oricaror exigente.

Sala de conferinte Olanesti - Casa Vanatorilor, prezentare:

  • Localizare: Olanesti, Valcea, Pensiunea Casa Vanatorilor
  • Dimensiuni:
  • Capacitate:
  • Facilitati:
  • Destinatie: